Zapraszamy na kolejne spotkanie Wild Dining w Winnicy Jura w Rybnej, które odbędzie się już 11 sierpnia w niedzielę!
Wild Dining to cykl kulinarnych spotkań, podczas których będziemy dla Was gotować na żywym ogniu, dobierzemy lokalne ekologiczne wino i wspólnie będziemy podziwiać zachód słońca w magicznej podkrakowskiej scenerii Winnicy Jura.
Winnica Jura jest projektem Joanny i Marcina Miszczak. Swoje ekologiczne wina tworzą, jak sami mówią, z pasji do trunku, ale także zgodnie z przekonaniem, że zdrowe odżywianie jest podstawą zdrowego trybu życia, pod czym podpisujemy się rękami i nogami!
Przed rozpoczęciem kolacji zapraszamy na wspólne zwiedzanie winnicy wraz z gospodarzem, który podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat uprawy i produkcji ekologicznego wina.
Menu, które dla Was zaplanowaliśmy:
Przystawka: Pieczony kalafior, dojrzewający ser, polne zioła
Zupa: Chłodnik z malin i pomidorów, seler naciowy, dymka
Danie główne: Jagnięcina pieczona w liściach winogron, fasolka szparagowa z wędzonym czosnkiem, ziemniak z ogniska, kwaśna śmietana z miętą
Deser: Biała czekolada, konfitura z czarnej porzeczki i jałowca, kiszony rabarbar
Każde danie serwujemy z kieliszkiem specjalnie dobranego wina.
W cenie kolacji zapewniamy również transport z Krakowa na miejsce spotkania i z powrotem.
Liczba miejsc mocno ograniczona, zapraszamy zatem do kontaktu w celu wcześniejszej rezerwacji, której potwierdzeniem jest wpłata pełnej kwoty za udział w kolacji.
Rezerwacja i dodatkowe informacje:
e-mail: kontakt@wilddining.pl lub przez stronę na facebooku.
Chętnie odpowiemy na wszelkie Wasze pytania!
Data: niedziela, 11 sierpnia 2019
Miejsce kolacji: Winnica Jura, Rybna
Wyjazd z Krakowa godzina 17:00
Planowany powrót do Krakowa: ok. 22:30
Cena kolacji: 220zł/os
źródło: https://www.facebook.com/events/2300123716771022/