Gąski, gąski do domu

Gąski, gąski do domu



w winnicy

Kiedy

Lokalizacja

Adres

Organizator

Dostępność

Wstęp

2019-11-17 12:30

Muchówka

Na Stoku 26a, 33-190 Ciężkowice

Winnicomania i Muchówka. Odwiedź winnicę

publiczne

bilety

facebook www

Świętomarcińskie smaki to nie tylko młode wino.To również czas dorodnej, tłuściutkiej i kruchej gęsiny.

Młode wino to radość i nowe życie.
Młode wino to czas dziękczynienia za pomyślność i udane plony.
Młode wino to czas zabawy, huraoptymistycznych spotkań w gronie ludzi, z którymi jest nam po prostu dobrze.
Młode wino to czas niefrasobliwy i lekko trzpiotowaty, ale pozwólmy sobie na te chwile wytchnienia.

W niedzielę, 17 listopada zapraszamy do klimatycznej i bardzo gościnnej Muchówki, do wspólnego celebrowania świętomarcińskich tradycji, choć bez cienia jakiejkolwiek spiny.

Świętomarcińskie smaki to nie tylko młode wino.To również czas dorodnej, tłuściutkiej i kruchej gęsiny. PIECZONA GĘŚ W JABŁKACH I POMARAŃCZACH to specjalność gospodarzy. Do tego pyszna KASZA PĘCZAK, CZERWONA KAPUSTKA ZE ŚLIWKĄ ORAZ DYNIOWE PRZEKĄSKI. MNIAM. Nie zabraknie również POLSKIEGO WINA!

Przyjedźcie solo i w parach, z rodziną, przyjaciółmi, sąsiadami, ukochanym zwierzakiem, ulubioną książką. W nieskrępowanej atmosferze gęsiej uczty będziecie mogli z nieumiarkowanym apetytem zajadać przy wspólnym stole.

DOJAZD WŁASNY
połączenia kolejowe i autobusowe z Tarnowa, Krakowa, Warszawy...

KIEDY: Niedziela, 17 listopada 2019, godz. 12.30
GDZIE: Muchówka. Na Stoku 26 a, Ciężkowice

KOSZT I WARUNKI REZERWACJI
bilet w cenie 55 zł/os
obowiązkowa rezerwacja na winnicomania@gmail.com
potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata na konto
Tatiana Mucha
Aliorbank 70 2490 0005 0000 4000 4602 0140
tytułem przelewu: gęsina

W ramach Młodego Wina 2019 ZAPRASZAMY TAKŻE NA WYDARZENIA:
Maraton młodego wina i gęsina - niedziela, 10 listopada
szczegóły wkrótce...
Świętomarcińskie wariacje
szczegóły wkrótce....

Macie pytania? dzwońcie śmiało
Tatiana 607 440 507

 

up
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY